Af Lotte klarskov

Artikler
Er din grænse nået?

Er din grænse nået?

Er du vant til at presse dig selv? Nå dine mål og performe? Men din grænse er nået – vil du fortsætte med at skabe det du skaber nu?

7 aktiviteter der giver mental styrke og fokus

7 aktiviteter der giver mental styrke og fokus

  De 7 aktiviteter, der styrker din mentale kapacitet, din trivsel og dit fokus. Klik på billedet til højre og download billedet med en kort beskrivelse af det særlige ved hver aktivitet. Jeg anbefaler, at du bruger billedet i periode som daglig reminder i din...

Er du nærværende eller i egen boble?

Er du nærværende eller i egen boble?

Har du trænet dig selv til at holde støjen ude? Du laver en beskyttende boble, din helt egen verden, eller holder dig beskæftiget med din telefon. Læs med, du kan styrke din mentale trivsel ved at justere på din vane. Relations tid er en af de 7 vigtige aktiviteter,...

Sådan styrker du hjernen med fokus

af | feb 8, 2021 | Mental styrke | 0 Kommentarer

Her er en konkret rutine, der øger dit fokus. Du bruger effekten af en frisk og “ren” hjerne, der ikke er overloadet af information. De første timer om morgenen, inden du får anden information er din hjerne frisk og ren efter nattens “rengøring og vedligeholdelse. Det betyder, at der er mindre til at forstyrre dit fokus. Morgenrutine med fokustid: – afsæt de første 1 – 2 timer. Undgå telefon, e-mail, møder, sociale medier og andre medier. – planlæg dit fokus minimum aftenen før. – fokuser på dine vigtigste opgaver eller projekter, kun det (det kan være must win battles, strategiske projekter, planlægning af teamudvikling o.lign.) – hold en minipause ca. 30 sek. efter ca. 40 min. – fortsæt. Sådan udnytter du bedst din hjerne, og du optimerer dit fokus og din produktivitet – cool gevinster. Hvad med at indføre rutinen som en udfordring sammen med dit team? I får alle glæde af de gode effekter som højere produktivitet, og højere tilfredshed. Fokustid er én af de 7 aktiviteter, der styrker din produktivitet, og trivsel ved at styrke din hjerne. Du kan læse om de øvrige 7 aktiviteter på bloggen i den kommende tid. / Lotte

STYRK PRÆSTATIONEN

Modtag artikler og cases

Du får særlige tilbud om events

Er din grænse nået?

Er din grænse nået?

Er du vant til at presse dig selv? Nå dine mål og performe? Men din grænse er nået – vil du fortsætte med at skabe det du skaber nu?

7 aktiviteter der giver mental styrke og fokus

7 aktiviteter der giver mental styrke og fokus

  De 7 aktiviteter, der styrker din mentale kapacitet, din trivsel og dit fokus. Klik på billedet til højre og download billedet med en kort beskrivelse af det særlige ved hver aktivitet. Jeg anbefaler, at du bruger billedet i periode som daglig reminder i din...

Er du nærværende eller i egen boble?

Er du nærværende eller i egen boble?

Har du trænet dig selv til at holde støjen ude? Du laver en beskyttende boble, din helt egen verden, eller holder dig beskæftiget med din telefon. Læs med, du kan styrke din mentale trivsel ved at justere på din vane. Relations tid er en af de 7 vigtige aktiviteter,...