Forretningsbetingelser

Du bedes læse hele dokumentet.

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser for ydelser købt af gennem Leaderswhoinspire.com og A Change (CVR nr. 26668441), der ejes af           Lotte Klarskov

Alle priser opgives i danske kroner eksklusive moms, medmindre andet er angivet.

 

Køb af individuelle forløb:

Har du købt et individuelt forløb inden en afklarende samtale eller strategisession, kan købsaftalen opsiges i op til 5 dage efter første afklarende samtale (eller strategisession), hvis én af os mener, at vi ikke er det rette match til at opnå dine ønskede resultater.

Derudover er coachingforløb, karriererådgivning, udviklingsforløb, mentorforløb og andre individuelle forløb bindende efter køb.

Generelt gælder at købte forløb udløber efter 1½ år, medmindre andet specifikt er aftalt og bekræftet skriftligt.

Som udgangspunkt faktureres det fulde beløb for individuelle forløb ved indgåelse af aftalen, og betalingsfristen er 14 dage efter fakturering.

Henvend dig skriftligt til mail@leaderswhoinspire.com, hvis du ønsker at betale i rater.

Coaching og mentoring foregår på mit kontor i Hellerup, per telefon, eller online med Zoom eller Teams. 

 

Aflysning af aftale ved individuelle forløb:

Aftaler afsat i kalenderen kan du ændre op til 24 timer inden aftalt tid. Ændres aftaler efter 24 timer beregnes aftalen som afholdt.

 

Køb af ydelser med flere deltagere:

MasterMind forløb, kurser, workshops, og foredrag (herefter kaldes de samlet for kursus) der købes af A Change / Leaderswhoinspire.com kan opsiges indtil 30 dage inden aftalt start på kursus. Ved opsigelse af købsaftalen inden 14 dage før opstart af kursus, vil du få 50% af det betalte beløb retur. Er der mindre end 8 dage til kursus starter er købsaftalen bindende.

Kurser kan afholdes på mit kontor mod et mindre gebyr til administration og forplejning. Alternativt kan kurset afholdes et sted bestemt af jer mod betaling af min transporttid og transportomkostning.

Ved køb af kursus betales det fulde beløb ved indgåelse af aftalen, medmindre andet er aftalt per skrift. Betalingsfristen er 14 dage efter fakturering.

 

Ændring af dato for kursus:

Datoer for afholdelse af interne kurser og foredrag er bindende når der er 14 dage til afholdelse af kursus. Hvis datoen for afholdelse ændres senere end 14 dage før den aftalte dato, faktureres der yderligere 50% af kursusbeløbet.

 

Sygdom:

Skulle jeg blive syg, og ikke i stand til at gennemføre vores aftale, vil du få besked så hurtigt som muligt. Vi vil, straks efter jeg er rask igen eller så hurtigt som muligt derefter, aftale en ny dato for afholdelse.

 

Ansvar

Jeg og samarbejdspartnere kan ikke drages til ansvar for direkte eller indirekte tab som følge af vores samarbejde eller rådgivning. Du har selv ansvaret for at sikre, at du følger lovgivningen, og retter dig efter din virksomheds regler og forskrifter.

Jeg gør mit yderste for at vores samarbejde er velfungerende, og i at løse den aftalte opgave så du og din virksomhed får bedst muligt udbytte.

Jeg forventer af dig, at du er ansvarlig og løser de opgaver, som vi aftaler for at du når dine mål. Du må være klar til at afsætte tid til at løse opgaver mellem vores møder.