Professionel erhverscoach

Erhvervscoach

Fortrolig samtale

Søges erhvervscoach, når karrieren skal nå nye højder?

Det siges, at der er ensomt på toppen.

Derfor kan det være, at du som leder eller topleder mangler en erfaren erhvervscoach at vende udfordringer og tanker med. Enten for at justere din  ledelsesadfærd, fremme samarbejdet med udfordrende personer eller for helt konkret at håndtere pressede situationer fremover.

Det kan være, når:

E

ledergruppen eller bestyrelsen skal lytte, forstå og tage stilling til dit forslag

E

du har en konkret udfordring i samarbejdet med din chef, andre ledere, medarbejdere eller samarbejdspartnere

E

du får feedback om en uhensigtsmæssig adfærd, som du ønsker at ændre

E

du er akut presset af mængden af opgaver eller kompleksiteten i dem, og har brug for yderligere prioritering og fokus

Som leder finder du løsninger for alle andre og sparrer med dem om, hvad de skal gøre. Men ofte har du ingen at sparre med selv. Måske har du brug for coaching og nye perspektiver i forhold til de personer, der normalt er dine egne sparringspartnere.

Derfor vælger mange top erhvervsprofiler en ekstern erhvervscoach til de spidsbelastede perioder, eller når de løbende vil optimere deres ledelsesstil.

Certificeret erfaren Coach

Hvorfor vælge mig som erhvervscoach?

Har du brug for en erhvervscoach, der selv har stor ledererfaring i både ind- og udland, og som coacher ledere i de øverste lag af dansk erhvervsliv, kan jeg være den person, du er på udkig efter.

På kundelisten er blandt andet Audi, Medtronic, NCC, Lloyd’s Register, Rigsrevisionen og Velux.

Jeg har coachet ledere siden 1996, og har flere coachuddannelser bl.a. et Diploma in Coaching Mastery fra ITS, London. Jeg er medlem af ICF, International Coach Federation, og lever op til de etiske regelsæt, vi arbejder efter.


Nye perspektiver, nye løsninger

I et forløb hos mig får du nye vinkler på din situation. Gennem nysgerrighed og spørgsmål opdager du nye sider, tanker og løsninger som du ikke umiddelbart ville tænke. Det er netop det fascinerende ved coaching, det er en samtale, der udfolder nye og bedre løsninger.

Vores samtaler er selvfølgelig 100% fortrolige, og bygger på et tillidsfuldt samarbejde, hvor du bliver udfordret og støttet til at opnå det fokus, som du har sat for dit coachingforløb.

 

Resultater

Du ser resultater undervejs

Undervejs i forløbet arbejder vi for at nå dit mål. På møderne fokuserer vi på dine helt konkrete udfordringer og finder nye løsninger til, hvordan du opnår dine nye resultater. Eksempelvis, hvordan du får mere indflydelse, undgår burn-out og stress, eller guider dine medarbejdere gennem forandring, og til bedre præstation. Ofte med et slutresultat, hvor du har flyttet dig til næste niveau i dit job, eller i din personlige udvikling.

Derfor vil du løbende se nye resultater undervejs i forløbet, og den tid, du bruger på samtalerne med mig samt din forberedelse mellem vores møder, vil hurtigt tjene sig selv hjem.

Overvejer du, om jeg er den rette erhvervscoach for dig, eller er du allerede overbevist, kan du booke et strategimøde uden beregning i min onlinekalender. På startegismødet får du sat retning og action på din evt. udfordring, eller dine ønsker til dit mål.

Anmeldelse

Er du klar til forandring?

”Muligheden for at få nye perspektiver fra en ekstern og uvildig person er guld værd. Og især når personen som Lotte har så god en empati og evner at stille skarpt lige præcis der, hvor der er brug for det.

Jeg kan anbefale coaching til dem som er låst fast i en problematik, og som er åbne for at invitere en kompetent coach og ‘nyt perspektiv budbringer’ ind til at anskue problemet fra nye vinkler. Også selvom det kan kræve et ændret syn på sig selv og sine vaner og mønstre.”

Tine Kragh Nielsen
Da Tine sad i rollen som Commercial Development
Sales & Marketing PMO, Velux A/S

Definer et mål

Et mål kan eksempelvis være, at du vil

E
styrke relationen til navngivne vigtige stakeholdere
E

have mere gennemslagskraft til leder- og direktionsmøderne

E
lytte mere aktivt, så dit personale oplever, at de bliver hørt, og du får al den vigtige information
E

Få større selvindsigt, metoder, og nye vaner til at undgå stress og burn-out

Lotte Klarskovs kontor, mødelokale Tuborg Boulevard, Hellerup

Praktisk information

Vi mødes på mit kontor i Tuborg Havn, Hellerup, eller online via Zoom eller Teams.

Mellem vores møder vil du ofte have ny adfærd eller mindset, der skal afprøves og trænes. Når der er behov, er vi i dialog via e-mail og sms.

Har du flere spørgsmål om erhvervscoaching, så skriv til mig på mail@leaderswhoinspire.com eller ring på +45 26160256.

Skal jeres logo med her?

Tillidsfuldt samarbejde med dygtige erfarne ledere fra …

 

Jeres logo?