Resultater i jobbet

Lederudvikling

Kvalificeret udvikling

Skal lederudvikling give dig excellente resultater?

Er du allerede topleder, eller har du planer om at blive det?

Vil du styrke dit lederskab, så

E

dine medarbejdere også performer 110 %, når du ikke er der?

E

du kan stige i graderne og få flere medarbejdere, mere prestige og en større bonus?

Du har formentligt allerede et imponerende CV. Du er kommet langt med flid, evner og strategisk ledelse.

Men nu går det ikke længere så hurtigt fremad, som du gerne vil. Eller også har du netop taget så store kvantespring i din karriere, at du nu har brug for lederudvikling for at nå dine mål.

Konkrete udfordringer håndteres

Måske oplever du, at der kommer flere udfordringer til, som du ikke havde forudset, i takt med at du får mere ansvar.

Det kan være, at

E

du har svært ved at fastholde de bedste – og mest ambitiøse – medarbejdere. Eller måske har du en begrundet mistanke om, at de går efter dit job

E

du har brug for nye ledelsesværktøjer, i takt med at din personalegruppe løbende vokser, og du ikke længere kan holde lige så mange 1:1 møder med medarbejdere eller andre ledere, som du gjorde engang

E

I presses af markedet og af skiftende tider, og du har brug for at optimere potentialet hos dit personale, så I får det bedste og mest mulige ud af deres indsats

Eller måske er hele organisationen under forandring, og du har brug for sparring i forhold til forandringsledelse, organisationsudvikling eller distanceledelse.

skræddersyet

Individuel lederudvikling eller lederkursus?

Med et 1:1 lederudviklingsforløb hos mig, opnår du mange fordele fremfor at tage på endnu et lederkursus eller en lederuddannelse.
Vi fokuserer kun på de emner, som du har brug for at blive skarpere på. Der, hvor du vil vinde mest ved at sætte ind.
Det kan være i forhold til systemisk ledelse, at håndtere og samarbejde med forskellige persontyper, motivere og inspirere og give feedback, samt konflikthåndtering, teamledelse, karriererådgivning eller stresshåndtering.

Mellem møderne arbejder du med nye værktøjer, som jeg giver dig. Ofte kan du træne dine nye færdigheder i forbindelse med opgaver, du alligevel skulle løse.
Derfor vil du tit opleve, at dit lederjob bliver lettere med det samme, og du kommer til at se resultaterne løbende.
Omvendt: Hvis en metode ikke giver de ønskede resultater, kan vi hurtigt justere metoden. Når du styrker din ledelse, vil du sikkert også opleve forbedringer i forhold til emner, du slet ikke havde nået at definere som problemer.

Forretningsforståelse

Ledelsesbaggrund og lang erfaring

Min baggrund for at rådgive dig om ledelse er, at jeg i 14 år selv har arbejdet som chef.

Herunder 5 år som Technical Supervisor for ØK(EAC), hvor jeg havde ansvaret for produktion, produktudvikling og kvalitetssikring i Europa og store dele af Asien. I 2 af årene var jeg udstationeret i Bangkok.

Derfor kender jeg både udfordringerne – og løsningerne – når du er en erfaren leder tæt på topledelsen. Siden 1996 har jeg arbejdet som træner, executive coach og erhvervscoach, så jeg ved ikke bare, hvilke muligheder du har i de forskellige situationer. Jeg kan også motivere dig til at målrette din ledelsesstil, så du får den bedste effekt i forhold til situationen og løsningerne.

Lotte Klarskov, Erhvervscoach med 20 års erfaring

vi sætter et mål

Book et strategimøde om din ledelse

Før du og jeg beslutter, om et lederudviklingsforløb hos mig er den rette løsning for dig, holder vi et strategimøde uden beregning. Her definerer vi et konkret mål.

Det kan være, at

E

lære at coache dit personale til bedre performance, fremfor at du forklarer eller udstikker ordrer

E

styrke din gennemslagskraft og indflydelse overfor topledelsen, bestyrelsen eller stakeholdere

E

fastholde de dygtigste medarbejdere ved at udvikle deres potentialer til mere, end de selv troede, var muligt

Eller noget fjerde, der har det slutmål, at du bliver en bedre leder, der når flere og bedre resultater.

Hvis jeg er sikker på, at jeg kan guide dig til at nå dit mål, anbefaler jeg en af mine to løsninger.

Anmeldelse

Er du klar til forandring?

I en travl og resultatorienteret hverdag er det svært at holde fokus – samtidig med at man som leder skal være i stand til at påvirke og inspirere sine stakeholders. Jeg har altid haft en indre drivkraft og masser af positiv energi, men mit ønske om fortsat udvikling mod det fulde potentiale gjorde, at jeg tilmeldte mig et individuelt udviklingsforløb i strategisk påvirkning.

Jeg er blevet bevidst om uhensigtsmæssige adfærdsmønstre, og har opnået mere fokus. Jeg har udviklet en bedre føling med, hvorledes jeg kan påvirke og inspirere mine omgivelser – samtidig med at jeg er opmærksom på at bruge min energi som et aktivt redskab i mine relationer med andre mennesker.

Beinta Unni Marr,
Senior Director, Global Innovation, CP Kelco

Effektiv træning

Optimeret effekt

Med dit skræddersyet Lederudvikling følger adgang til at kontakte mig mellem møderne, så vi løbende kan følge op på, at dine nye ledelsesværktøjer har den planlagte effekt.

Jeg forbereder materiale individuelt til dig, hvis der er behov for det, og gennemgår relevante dagsordener eller talepapirer med dig, så du fremstår helt skarpt til de vigtige møder. 

Træningssessioner vil vare ca. 2,5 time med  træning i nyt værktøj eller metode, og derefter følger vi op efter du har afprøvet og indhentet erfaring. Vi optimerer din læring og implementering ved kortere møder.  Vi holder møderne på mit kontor i Hellerup, når der er behov for, at du kommer væk fra organisationen, eller nye værktøjer skal trænes. Opfølgende møder kan vi evt. holde online.

Er din kalender ekstra presset, kan vi også tage træningen og opfølgningssamtalerne online. Det er også muligt at holde lederudviklingsmøderne hos dig mod et tids- og transporttillæg. 

Afsæt ca. to timer til forberedelse mellem vores møder.

Foretrækker du samtaler på engelsk, er det også en mulighed.

Har du flere spørgsmål om lederudvikling, så ring gerne på 26 16 02 56  eller book strategimøde her

Skal jeres logo med her?

Tillidsfuldt samarbejde med dygtige erfarne ledere fra …

 

Jeres logo?