Ny karriere vej

Karriererrådgivning

Nye udfordinger

Søges karriererådgivning?

Skal karrieren tage en ny drejning nu?

Måske fordi du over en længere årrække støt har ilet op ad den samme karrierestige, og du nu gerne vil arbejde i en anden branche eller virksomhed. Eller fordi du vil specialisere dig i andre af dine kompetencer.

Det kan også være, at du ikke længere flytter dig opad med samme kvantespring som tidligere. 

Eller at du ikke tror, du kan nå flere mål, hvor du er ansat nu.

Måske har du nået toppen nu – og hvad skal du så? 

Uanset hvorfor du mangler karrieremæssige ændringer, kan et karriererådgivningsforløb være det, der skal til.

Ambitiøs

Du er i min målgruppe, hvis du kan genkende dig selv her:

E
Du har altid været ambitiøs og knoklet for dine mål – og nået dem
E

Du analyserer altid din aktuelle situation og lægger en strategi, før du handler

E

Du vælger dine kampe. Og når du vælger dem til, går du hele vejen

E

Du er altid på vej. Men nu er du ikke længere helt sikker på, hvor dit næste skridt skal gå hen

I et karriererådgivningsforløb vil jeg udfordre dig på dine allerstørste mål og vi lægger en plan, så du indfrier dine karrieremæssige ambitioner. Måske finder vi ud af, at du stadig har en stor karriere for dig i den virksomhed, du er ansat i nu, eller at det er tid til at skifte til en anden virksomhed.

Det kan også være, at dit ideelle job end ikke er i virksomhedens aktuelle planer. I så fald kan jeg guide dig til, hvordan du skaber jobbet selv, som jeg har gjort med mange kunder før dig. På den måde sætter du rammen for din karriere. Og du kan jo bedst lide at bestemme selv.

Et sikkert valg

Hvorfor vælge mig som karriererådgiver?

Siden 1996 har jeg rådgivet ledere og specialister til at opnå excellente resultater. Enten i deres aktuelle job eller ved at skifte til en anden stilling eller virksomhed.
På kundelisten er blandt andet Audi, Medtronic, NCC, Lloyd’s Register, Rigsrevisionen og Novo Nordisk. Forinden ligger en ledelseskarriere hos blandt andre Nestlé.
Da jeg var Technical Supervisor i ØK, havde jeg i 5 år ansvaret for lønproduktionen, R&D og QA i store dele af Asien og i Europa. Heraf var jeg udstationeret i Bangkok i 2 år. Derfor kender jeg gamet på ledergangene i de store virksomheder – såvel nationalt som internationalt. Oprindeligt er jeg uddannet Master of Dairy Science and Technology.

Fremstå optimalt

Optimal brug af udfordringer og succesoplevelser

Succesmønstre

På karriereforløbet definerer vi dine nye karrieremål ud fra dine ambitioner, og hvad du hidtil har opnået. 

Vi afdækker dine succesmønstre, som er den adfærd, der har gjort dig til en succes. Og vurderer, hvordan du får det bedste ud af det, der fungerer godt.

Udfordring

Sammen kikker vi også på, hvad der stopper dig i at nå dit nye karrieremål. Det kan for eksempel være, at du får feedback der fortæller, at du er dårlig til at lytte.  

Det kan koste virksomheden dyrt, hvis du ikke får al den vigtige information og du mister medarbejderengagement.

Løsning

Du får metoder og nye tankesæt, der gør det lettere for dig at justere på din adfærd, så du lykkes med dit nye karrieremål.

Herefter kommer jeg med input til, hvordan du finder jobbet, og hvordan du sikrer, at det bliver dit

Undervejs kan vi også gennemgå din LinkedIn-profil og dit CV, så du fremstår som den kandidat, du selv ville headhunte til jobbet.

Næste skridt

Strategisession

Overvejer du, om jeg er den rette karriererådgiver for dig, mødes du og jeg til et strategimøde, som du kan booke tid til her. Mødet er uden beregning.

Her vil vi drøfte din nuværende situation og dine karriereønsker, og jeg vil høre dit bud på, hvorfor det netop er nu, du overvejer ekstern sparring.
Efter mødet vil jeg anbefale et af følgende to forløb, alt efter hvor ambitiøse mål du sætter, i forhold til hvor du er nu.

Afprøv en Strategisession

Skal jeres logo med her?

Tillidsfuldt samarbejde med dygtige erfarne ledere fra …

 

Jeres logo?