Performance

Teamledelse

Effektivt team

Med teamledelse effektiviserer du alle under dig
– på én gang

Kunne denne her leder være dig?

E

Du bliver løbende krediteret for dine kompetencer. Både som leder og i forhold til jeres fagområde

E

Du sætter hele tiden nye mål

E

Du knokler gerne og bruger tid på at støtte dit team i at levere

optimer performance

Løsningen er ikke at sætte tempoet op

Du er nået til et punkt, hvor du ikke længere kan blive ved med at sætte tempoet op. Enten har døgnet ikke flere timer, eller også giver du i forvejen alt, hvad du har i dig. Så du skal gøre noget andet.

Det kan også være, at globaliseringen eller en fornyet konkurrencesituation betyder, at I skal ændre strategi.

Du behøver ikke sætte arbejdsugen yderligere op for at nå dine mål.

Som leder eller topleder sidder du for bordenden. Og når du får dit team til at arbejde mere effektivt, kan du ændre meget mere, end hvis du udelukkende tager udgangspunkt i din egen to-do-liste.

Jo større afdeling eller område du er leder for, jo flere menneskers effektivitet og performance kan du optimere på, ved at styrke din teamledelse. Så det er bare med at komme i gang.

On the job træning

Optimer teamet, mens du lærer hvordan

Med et 1:1 teamledelsesforløb hos mig, bliver du efteruddannet som leder, samtidig med at vi optimerer på de helt konkrete opgaver, I arbejder med.

E

Det kan være, at nogle af dine medarbejdere skal blive bedre til at samarbejde enten internt i teamet eller med stakeholdere i eller uden for virksomheden

E

I skal blive bedre til at håndtere konflikter i teamet

E

Du vil bruge fælles ledertræning af dit lederteam til at styrke teamets evne til at skabe resultater

E
Du har brug for nye og bedre værktøjer til at lede dine ledere og medarbejderne individuelt

Derfor bliver du en bedre leder, dine ledere og medarbejdere bliver mere effektive, og du kan sætte kursen mod nye mål med styrket teamledelse – i stedet for bare at løbe stærkere.

Anmeldelse

”Mine varmeste anbefalinger
Lotte er en fantastisk coach, som jeg har været glad for at arbejde sammen med både
med mit lederteam og i min egen personlige udvikling.”

som Tine Granild Colsted, da Tine var Adm. Direktør for House Center (nu en del af Sedgwick Danmark)

spot on

Min erfaring for at rådgive om teamledelse

Min baggrund for at rådgive dig om teamledelse er, at jeg dels har mange års ledererfaring bag mig fra forskellige former af lederteams, og dels har trænet lederteams siden 1996 og arbejdet som executive coach og erhvervscoach siden 1996.

Derfor kender jeg både teamledelse i praksis og kan rådgive dig, så du fremover leder dit team i overensstemmelse med behovet i situationen, fremfor at du bruger din lederstil per default, for sådan skaber du ikke de bedste resultater for dig og dit firma.

Overvejer du, om teamledelse hos mig er det, der skal til, er du velkommen til at booke et uforpligtende strategimøde.
Her vil jeg spørge ind til din situation, dit team og dine egne styrker, og vi vil sætte et mål for, hvad du vil opnå gennem forløbet. 
Herefter vil jeg anbefale et forløb, der dækker dine vigtigste behov for at styrke din Teamledelse.

 

Book strategimøde for teamledelse

Effektiv brug af din tid

Hvordan vi arbejder

Effektiv rådgivning

Jeg skræddersyer et forløb så det er effektivt, tilpasset dine behov, og du kan afprøve de nye metoder i aktuelle jobsituationer. Som udgangspunkt mødes vi på mit kontor i Hellerup, og passer det bedre med online møder så fungerer det også fint.

Vi kan også holde et eller flere af møderne hos dig, hvis din virksomhed har adresse i København eller Nordsjælland. Der vil blive pålagt et tids- og transportgebyr.

Mellem møderne skal du regne med op til to timers forberedelse, hvor du enten skal læse relevant materiale, jeg vælger til dig, eller løse en af dine opgaver på en ny måde.

Effektiv træning

Når du skal agere anderledes i forhold til andre mennesker, træner du og jeg situationen grundigt forinden, så du er forberedt på, hvordan de kan agere, og hvad du skal gøre i forskellige situationer. Vi forbereder gerne møder eller workshops sammen, så du både lærer, hvad du skal gøre, og samtidig opnår nye resultater undervejs i forløbet.

Derfor vil du ofte opleve, at din forberedelsestid tjener sig selv hjem, før du ser mig igen.

Få overblik

Indledende strategisession

Har du yderligere spørgsmål, så ring til mig på 26 16 02 56

Har du og teamet brug for teamudviklingsdage, hvor I definerer nye mål, skal afklare værdier, eller går i detaljerne med en ny teamstrategi eller fælles ledelsesværktøjer, kan jeg lede workshoppen eller supportere dig. Såvel workshops som 1:1 teamledelse kan foregå på engelsk.

Afprøv en Strategisession 

Teampræstation

Sikkerhed for succes

Du kan vælge et Teamledelse Sølv forløb eller Teamledelse Guld forløb.

På guldforløbet kan du trække på mig mellem møderne. Både hvis du har brug for sparring, efter du har brugt et af dine nye teamledelsesværktøjer, eller hvis der opstår en ny situation i dit team.

Netop den hyppige kontakt gør, at du lettere fastholder dit fokus på det, vi arbejder med, og du får større udbytte. Med Teamledelse Guld forløb udarbejder jeg også individuelt materiale til dig efter behov.

Skal jeres logo med her?

Tillidsfuldt samarbejde med dygtige erfarne ledere fra …

 

Jeres logo?